Zilver munten zilverprijs

Net als de goudprijs noteert ook de zilverprijs al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelmetalen duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.

Wil zilver een krachtige uitbraak forceren, moet het minstens 3 weken boven $19 noteren, volgens Investing Haven. In januari testte de zilverprijs als eens de weerstand van $19 die het edelmetaal in november vorig jaar ook al eens tegenkwam. Daarna viel de prijs terug met een hogere bodem ten opzichte van het dieptepunt begin 2016.

Nu test de zilverprijs opnieuw de weerstand van $19.

Uitbraak zilverprijs

Indien de zilverprijs de barrière van $19 kan doorbreken, ligt de weg open naar $20 en $21 per ounce. Indien ook die weerstand gesloopt kan worden, wordt de neerwaartse druk steeds kleiner en is de kans groot dat de zilverprijs in een nieuwe langetermijn bull market zit.

Download hier onze Gratis Gids voor Beleggen in Zilver

Uitbraak heeft nog wat tijd nodig

Let wel op dat de komende maanden traditioneel bij de zwakste zijn voor edelmetalen. De kans dat zilver op dit moment uitbreekt naar een nieuwe opwaartse langetermijntrend, is minimaal. Maar zilver is alvast sterker dan goud op dit moment en brengt alles in gereedheid om de komende 6 tot 12 maanden een definitieve doorbraak te forceren, aldus Investing Haven.

Eenvoudig en goedkoop zilver kopen

Wil jij ook fysiek zilver kopen maar weet je niet goed hoe? The Bullion House introduceert een nieuwe dienst waardoor zilver kopen nog nooit zo eenvoudig, veilig en goedkoop was. Prijs, veiligheid, terugkoop garantie én fysiek bezit in Nederland zijn de belangrijkste troeven van dit vernieuwend platform.

Ga snel naar The Bullion House, open een account en ONTVANG 1 GRAM GOUD GRATIS! >>