Beste belegger,

We kwamen eerder deze week al met een gratis Turbo Trade voor de maand. Maar we doen je er in deze feestmaand gewoon nog een cadeau!

Voor onze tweede Turbo Trade van de maand december, kijken we naar Amazon.

Wat we zien bij Amazon, is dat de koers eigenlijk al weken aan het consolideren is waardoor er nu een patroon op de daggrafiek is gevormd.

Een opwaartse uitbraak is positief en maakt de ruimte vrij voor een herstel richting de 3400 dollar.

Wij spelen hierop in met 2 Turbo Trades. Een voor de meer conservatieve belegger en een voor beleggers die wat meer risico durven nemen.

Turbo Trade 1: De conservatievere trade 

Voor deze trade kiezen we voor een relatief lage hefboom van ongeveer 2.

Naam Turbo: BEST Turbo op Amazon

Een hefboom 2 betekent dat wanneer de koers van Amazon met 1% stijgt, de koers van deze hefboom met 2% stijgt. Andersom resulteert een daling van 1% voor aandelen Amazon, in een koersdaling van 2% voor deze Turbo.

Turbo Trade 2: De agressievere trade 

Voor deze Turbo Trade kiezen we voor een hogere hefboom, wat deze trade niet zo geschikt maakt voor de goede huisvaderbeleggers.

Naam Turbo: BEST Turbo op Amazon

 

Deze Turbo heeft een hefboom van ongeveer 5.6. Als de koers van aandelen Amazon met 1% stijgt, betekent dit dat de koers van deze Turbo met 5,6% stijgt. In het geval van een daling werkt dit hetzelfde; een daling van 1% voor de aandelen, resulteert in een koersdaling van 5,6% voor deze Turbo.

Disclaimer: dit is geen beleggingsadvies. Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.