Beste belegger,

Gisteren nog, legden we de prachtige winsten vast op de Turbo Trades van november.

Zo sloten we deze trades:

  • +80% – Turbo Trade op Micron voor conservatieve traders
  • +135% – Turbo Trade op Micron voor agressievere traders
  • +35% – Turbo Trade op PayPal voor conservatieve traders
  • +53% – Turbo Trade op PayPal voor agressievere traders

Iedereen die mee heeft gedaan met de trades, van harte!

 

Turbo Trade op Snowflake

Vandaag hebben we alweer een nieuwe Turbo Trade van de maand voor u. Voor December kijken we namelijk naar Snowflake, dat pas recent zijn entree maakte op de beurs.

Het techaandeel bevindt zich binnen een opwaartse trend maar is recent wat teruggezakt. Wij zien daarom kansen voor een eindejaarsrally met dit bedrijf.

De huidige koers van Snowflake bevindt zich rond de 320 dollar. Mocht de koers onder de 240 dollar zakken, dan ontstaat er pas zwakte.

Om in te spelen op de kansen die we zien voor Snowflake, hebben we 2 Turbo’s geselecteerd. Een met een wat hogere hefboom voor de meer agressieve belegger en een voor de meer conservatie belegger met een wat lagere hefboom.

 

Trade 1: Voor wat meer agressieve traders

De eerste Turbo Trade is er een met een wat hogere hefboom die daarmee geschikt is voor beleggers met een wat sterkere maag.

Naam Turbo: BEST Turbo op Snowflake Inc

  • Stoplossniveau: 251.67 USD
  • Bied en laat op het moment van publicatie: 3,25/3,48 euro
  • Hefboom: 3.9
  • ISIN: DE000SD1QWH7
  • Website: Bekijk de pagina van de Turbo

Deze Turbo heeft een hefboom van ongeveer 3.9

Dat betekent dat wanneer het aandeel Snowflake met 1% stijgt, de koers van de Turbo met 3,9% stijgt. Omgekeerd geldt dat wanneer de koers van Snowflake daalt met 1%, de koers van de Turbo daalt met 3,9%.

 

Trade 2: Voor de conservatievere traders

Doet u het liever wat rustiger aan qua hefboom, dan is deze trade waarschijnlijk beter geschikt voor u. We hebben voor de tweede trade namelijk gekozen voor een lagere hefboom.

Naam Turbo: BEST Turbo op Snowflake Inc

Deze Turbo heeft een hefboom van ongeveer 2.1x. Dat houdt in dat wanneer de koers van Snowflake met 1% daalt, de koers van deze Turbo met 2,1% daalt. Andersom; als de koers van Snowflake met 1% stijgt, stijgt de koers van de Turbo met 2,1%.

Disclaimer: dit is geen beleggingsadvies. Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.