Beste belegger,

In deze Turbo Trade van de maand openen we een nieuwe hedge op de Dow Jones. De Dow is recentelijk uit een rising wedge gebroken. En wie goed heeft gekeken naar de afgelopen anderhalve week, ziet ook dat de Dow Jones eigenlijk niet meer stijgt. Dit in combinatie met een toch negatief patroon (de rising wedge, binnen een downtrend kunnen we niet als positief bestempelen) maakt dat we graag inspelen met een Turbo Short.

Hieronder ziet u de grafiek, waar het allemaal om draait. De Dow Jones Industrial Average.

De neerwaartse uitbraak is nu bezig, waardoor we in een hele mooie risico/reward zitten. Boven de 25.500 punten, zouden we de stoploss leggen. Maar de neerwaartse ruimte is wel goed aanwezig. En dat komt, omdat we nu redelijk strak op de bal zitten en nog mooi het begin van de neerwaartse uitbraak mee kunnen pakken.

Turbo Trade – ‘Goede huisvader variant’

We kiezen voor een Turbo Short op de Dow Jones Industrial Average. Daarbij kiezen we voor een Turbo met een lagere hefboom van 3.00. Dat betekent dat als de Dow Jones met 1% stijgt, de waarde van de Turbo met 3% daalt. Als de Dow Jones met 1% daalt, dan stijgt de waarde van de Turbo met 3%.

Naam: Turbo Short op Dow Jones Industrial Average
Hefboom: 3.0
ISIN: DE000CU6HZQ6
Stoploss: 30.687,26 Punten
Huidige prijs: 71.05
Website: Klik hier voor meer informatie 

Turbo Trade – ‘ Agressieve variant’

Voor beleggers die liever wat agressiever inspelen op de Dow Jones Industrial Average, kunnen kiezen voor een positie met een grotere hefboom.

Daarbij kiezen we voor een Turbo met een lagere hefboom van 6.30. Dat betekent dat als de Dow Jones met 1% stijgt, de waarde van de Turbo met 6,4% daalt. Als de Dow Jones met 1% daalt, dan stijgt de waarde van de Turbo met 6,4%.

Naam: Turbo Short op Dow Jones Industrial Average
Hefboom: 6.4
ISIN: DE000CL4FVU7
Stoploss: 26.667,26 Punten
Huidige prijs: 33.63
Website: klik hier voor meer informatie

Reacties