Beste belegger,

We hebben er weer een paar hele mooie maanden opzitten. Niet alleen een ronkende trade in goud, vlak voor de historische uitbraak, maar ook het herstel op de S&P 500 hebben we heel goed gezien met onze gratis Turbo Trade.

Ja, het zijn mooie maanden.

En gelukkig wordt het allemaal nog wat mooier. Want we presenteren vandaag opnieuw een compleet nieuwe gratis Turbo Trade van de maand.

Het meest gehate aandeel op Wall Street

Daarvoor kijken we naar een aandeel, dat niet bepaald geliefd is onder beleggers. Sterker nog: als we de naam nu bekend maken, is de kans heel groot dat er een paar beleggers boos in de pen kruipen om aan te geven dat dit absoluut een shortwaardig aandeel is.

Maar daar zijn wij het niet mee eens. En daarom wel een gezonde waarschuwing: dit is een kans voor beleggers met spreekwoordelijke ‘ballen’ met een beetje contrair beleggersbloed.

Goed, nu we de waarschuwing achter de rug hebben, kijken we direct naar de nieuwe kans. Het is een bedrijf dat recent naar de beurs is gegaan en eigenlijk vrijwel direct na de beursgang in een correctie is beland.

We hebben het over Lyft. Wat waarschijnlijk een van de meest gehate aandelen is op dit moment, onder analisten en beleggers.

Toch zien wij op de grafiek, juist een heel positief plaatje.

Een uitbraak is aanstaande

Op bovenstaande grafiek zien we namelijk dat Lyft na een vrij lange periode van consolidatie, tussen de 50 tot 60 dollar, in juni aanstalten heeft gemaakt om uit te breken. En nu we rond de 64 dollar zweven, zien wij dat als een heel mooi moment om eens wat stukken in te slaan.

Heel veel beleggers zullen namelijk naar deze grafiek kijken en verwachten dat de uitbraak niet echt doorzet, waardoor een neerwaarts beweging weer het meest waarschijnlijk is. Zeker als we dat aftasten aan de hand van het sentiment rondom Lyft (en Uber).

Wij zien juist dat het aandeel ondanks de tumult op Wall Street, goed blijft liggen en nog veel potentie heeft.

Het koersdoel voor de uitbraak, meet namelijk 70 dollar. Waarbij we nu een vrij mooie risico/reward hebben.

Een Turbo voor de agressieve belegger

Snelle traders die ook het potentieel inzien van Lyft, kunnen kijken naar de Turbo van Commerzbank met een hefboom van 4,7 en heeft een stoploss op 53,07 dollar.

Naam: Turbo Long op Lyft Inc met stoploss op 53,07 dollar
ISIN: DE000CU1DC84

Hefboom: 4,7
Meer informatie: website Commerzbank

De hefboom van 4,7 houdt in dat deze turbo 4,7x harder beweegt dan de onderliggende waarde (Lyft). Als een aandeel Lyft dus met 1% stijgt, beweegt de turbo 4,7x harder. Omgekeerd geldt ook: als Lyft daalt, daalt de turbo 4,7x harder.

Een turbo voor de minder agressieve belegger

Voor de minder agressieve belegger, hebben we een turbo geselecteerd met een hefboom van 2. Dat betekent dat deze Turbo 2x harder beweegt dan Lyft zelf.

Naam: Turbo Long op Lyft Inc met stoploss op 31,15 USD.
ISIN: DE000CU1C7C6

Hefboom: 2,0
Meer informatie: website Commerzbank

Disclaimer: Dit rapport is een uitgave van Slim Beleggen dat uitsluitend verspreid wordt aan de abonnees die de algemene voorwaarden hebben aanvaard (www.slimbeleggen.com). Dit rapport is auteursrechtelijk beschermd, waarbij elke onrechtmatige verspreiding van dit rapport aanleiding zal geven tot een forfaitaire schadevergoeding van 10.000 EUR per inbreuk, ongeacht het recht van Slim Beleggen om haar hogere schade te begroten. Dit rapport is niet bedoeld om enig persoon tot het kopen of verkopen van enig product aan te zetten en kan niet beschouwd worden als beleggingsadvies.

Reacties