goud2

Zakenbank UBS lijkt niet bepaald onder de indruk te zijn van het koersgeweld waar de goudmarkt de afgelopen weken aan onderhevig was. De analisten van de zakenbank laten weten dat we juist nu goud moeten kopen.

GLD

De goudprijs heeft het sinds de zomermaanden al lastig. Het eerste halfjaar verliep voorspoedig voor de goudmarkt, maar daar is sinds de start van het tweede halfjaar een verandering in gekomen. De ‘hype’ rondom goud lijkt daardoor iets te zijn afgenomen.

>>> Goedkoopste Goudprijs in Nederland & België <<<

UBS rekent op een goudstijging van 7%

Maar, volgens UBS is dit geen reden om goud links te laten liggen. De zakenbank laat weten dat de goudprijs goed kan gaan presteren zolang de Fed geen reden ziet om het rentetarief snel te gaan optrekken.

UBS verwacht dat de goudprijs volgend jaar zal gaan stijgen richting koers $1.350. Vanaf de huidige koers betekent dat een stijging van ongeveer 7%. Wel houden de analisten van UBS de komende maanden nog rekening met de nodige goudzwakte. Op het moment dat de Fed in december de rente wel gaat optrekken, kan de goudprijs kortstondig onder druk komen te staan.

Op de lange termijn gezien biedt deze daling volgens UBS alleen maar kansen!

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER