Ali Maffucci

Hoe verdien je geld via Instagram? Ali Maffucci is de vrouw achter 3 succesvolle Instagram-accounts. Zij ziet Instagram als het meest beloftevolle sociale medianetwerken waar je veel meer kan bereiken dan op Facebook, Twitter of Snapchat.

Het begon allemaal toen Ali Maffucci haar moeder bezig zag in de keuken. Haar moeder maakte van zucchini spaghetti met een machine dat noedels maakt van groente. 2 maanden later zei ze haar job vaarwel en zette alles in op online sociale media via Inspiralized.

Slim Beleggen Instagram: Volg HIER

Reclamecampagnes via haar Instagram-account brengen haar €1.000 tot €40.000 op.

 

Een foto die is geplaatst door INSPIRALIZED (@inspiralized) op

Dit zijn haar 7 tips om een invloedrijke Instagram-account op te richten.

# 1. Laat je horen

In eerste instantie sprak men niet veel over  Inspiralized. Daarom ging Maffucci op zoek naar groepen en bloggers om te converseren. Ze volgde belangrijke personen met dezelfde interesses en gaf commentaar op hun blogs of sociale media accounts. Nu heeft ze zelf 130.000 volgers op Instagram en 2 miljoen op haar blog.

# 2. Gebruik meerdere hashtags en accounts

Aangezien je bij Instagram geen actieve linken kunt plaatsen, kan je verschillende accounts creëren met de bijhorende link in het profiel. Creëer ook je eigen hashtag waarmee volgers je gemakkelijk terug kunnen vinden.

# 3. Maak geweldige foto’s

Enkel foto’s van hoge kwaliteit werken op Instagram. Maak je foto’s via jouw smartphone, zet de instelling dan op foto’s met een hoge resolutie.

# 4. Laat je horen bij invloedrijke personen

Heb je iets interessants te zeggen, tag dan de meest invloedrijke personen die er iets mee kunnen doen. Je kan merken, magazines of mensen taggen. Probeer ze niet te stalken, dat werkt averechts.

# 5. Ken je niche

Het is belangrijk om te weten waar je mee bezig bent en wie jouw publiek is.

# 6. Blijf bij je merk

Het is niet omdat er iets goed of leuk uitziet, dat je het moet posten. Blijf je merk trouw, post alleen dingen die overeenkomen met hetgeen jij voor staat.

# 7. Ga offline

Log je Instagram-account uit, leg die smartphone weg en ga naar buiten. Ontmoet ook echte mensen om mee te netwerken en feedback te krijgen.

Bron + Foto: CNBC