Er zijn verschillende manieren om rijk te worden. Onderstaande miljonairs deden het allemaal op hun eigen manier. Maar ze deden het. Dat wil zeggen dat iedereen dit kan doen, zo lang je maar de juiste tactiek of de juiste mentaliteit toepast. Het komt namelijk niet vanzelf, dat miljoen op je bankrekening.

Chris Reining (38), belegger

Chris Reining werd miljonair door te beleggen. Hij begon zelfs met slechts $66 in de maand. Dit is voor veel mensen een niet onoverkomelijk bedrag. Reining begon er wel al aan toen hij nog jong was, begin zijn jaren ’20.

In het begin ging het allemaal traag, maar tegen zijn 27e had hij toch al $100.000. Dit kwam door consistent geld naar zijn effectenrekening over te schrijven en door de opbrengsten er van opnieuw te beleggen. Maar het was voor hem nog niet genoeg. Daarop besloot hij om tijdelijk alle kosten te bannen in zijn leven. Hij gaf enkel nog geld uit aan wat hij echt nodig had.

Dit zorgde ervoor dat hij $1.000 per maand meer kon sparen. Op zijn 35e was hij dan ook miljonair en op zijn 37e kon hij zijn job opzeggen en leven van zijn beleggingsportefeuille.

<< Download hier onze GRATIS Crypto Gids >>

Nick Friedman (35), ondernemer

Nick Friedman begon zoals veel ondernemers met een bijjob om wat extra geld te verdienen. Na enkele jaren besloot hij samen met zijn vriend en businesspartner om de sprong te wagen naar volledige zelfstandigheid.

Ze waren na 3 maanden al winstgevend en op zijn 25e was Nick Friedman miljonair. Het belangrijkste element voor hun succes was dat ze de winst bleven investeren. Zo kon hun business steeds sneller groeien.

Abhi Golhar (32), vastgoed

Abhi Golhar toonde al tijdens zijn studies interesse in vastgoed. Hij las heel veel boeken over rijk worden en geld. Daar kwam steeds een thema in terug: vastgoed.

Hij begon als een tussenpersoon tussen mensen die snel hun huis wenste te verkopen en mensen die actief op zoek waren naar een huis. Daarna begon hij met huizen op te kopen, te verbouwen en met een winst te verkopen. In 2007 richtte hij ten slotte zijn eigen vastgoed investeringsbedrijf op en werd hij miljonair.

<< MUST READ! In 4 stappen een vastgoedmiljonair >>

Bron: MarketWatch

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …