Instagram koppel

Voor sommige mensen wordt het leven echt een sprookje. Jack Morris en Lauren Bullen reizen rond de wereld en komen op de meest romantische plaatsen. En het beste is dat ze daar voor betaald worden. Met hun foto’s en hun blogs verdienen ze letterlijk 10-duizende euro’s. Dit is hun verhaal en hun tips om te leven in de ideale droom.

Jack Morris heeft nooit zijn studies afgemaakt. Tot voor enkele jaren maakte hij tapijten proper als beroep. In 2012 besloot hij dat het genoeg was. Hij begon aan een wereldreis met enkel een rugzak en een blog, Do You Travel. Een jaar geleden ontmoette hij Lauren Bullen, een Australische schone van 24 jaar, in Fiji.

In oktober van hetzelfde jaar kocht hij een huis in Bali waar hij nu samen woont met Lauren Bullen en van waaruit ze ondertussen al meer dan 20 landen hebben bezocht. Ze verdienen geld via hun blogs, maar vooral via hun foto’s op Instagram.

Took my girl @gypsea_lust for a birthday breakfast with a couple of our giraffe friends ? happy birthday beautiful – I hope it’s your best one yet!

Een bericht gedeeld door JACK MORRIS (@doyoutravel) op

Instagram is een echte goudmijn

Jack Morris heeft ondertussen al meer dan 2 miljoen volgers op Instagram. Lauren Bullen zelf heeft 1,4 miljoen volgers. Instagram is dan ook een echte goudmijn voor beide. Een foto brengt minstens $3.000 op. Het meeste dat Lauren ooit kreeg voor een foto was $7.500, Jack $9.000.

Het koppel heeft ook eens een 3 daagse trip gedaan voor een telecombedrijf, 2 dagen filmen en 5 foto’s op Instagram. Opbrengst $35.000.

Got @gypsea_lust some puppies for Valentine’s Day ? Thanks for making me the happiest guy in the world! I love you ☘︎ ☺︎

Een bericht gedeeld door JACK MORRIS (@doyoutravel) op

Hoe word je een ster op Instagram?

Om ook een echte Instagram ster te worden, heeft Jack Morris enkele tips:

  • Hij gebruikt Lightroom om zijn foto’s te editen en niet de filters van Instagram zelf
  • Morris kijkt naar zijn vorige foto’s en probeert steeds in dezelfde stijl te blijven
  • Om de massa mensen te vermijden op populaire toeristische plaatsen, gaat hij steeds 1 uur na zonsopgang foto’s nemen
  • Jack neemt de foto’s van Lauren, Lauren neemt de foto’s van Jack. Voor foto’s van het koppel gebruiken ze een statief en een timer
  • De fantastische bestemming vinden ze via mond-aan-mond, Instagram of Pinterest.

Bron: Time Money

Volg zoals meer dan 1.000 andere Slim Beleggen op Instagram

Foto: Do You Travel Indonesië