Voor je gaat beleggen in marihuana aandelen moet je goed weten waar je mee bezig bent. Er zijn 5 dingen waar je goed rekening mee moet houden voor je deze bedrijven koopt. Onderstaande lijst met tips is een leuk begin, maar zorg dat je deze 5 dingen niet vergeet.

-1. Lees de resultaten

Bedrijven die op de aandelenmarkt noteren, moeten hun resultaten publiek maken. Basisinformatie kan je ook vinden op Yahoo Finance of Google Finance. Zorg dat je goed beseft hoe de resultatenrekening en de balans ervoor staat. Komt er voldoende geld binnen? Zijn de schulden niet te hoog? Hoeveel liquiditeiten hebben ze nog achter de hand? …

-2. Pas op voor Pump en Dump

Let op voor ‘gratis’ tips op onbekende websites. Sommige websites hebben traders achter de knoppen zitten en promoten een aandeel de hemel in zodat ze diezelfde aandelen zelf kunnen verkopen aan een hoger prijs en onwetende beleggers achterlaten met niets anders dan een pakje illusies.

-3. Management

De beste manier om te weten of het management van goede wil is, is door er contact mee op te nemen. Bel eens of stuur een mail. Wanneer er nooit iemand de telefoon opneemt en je krijgt nooit een persoonlijke reactie op een mail, is een signaal dat er iets niet pluis is. Kijk ook op Yahoo of Google of het management eigen aandelen koopt of verkoopt.

-4. Weet wat je koopt

Sommige ‘marihuana aandelen’ hebben slechts een (gedeeltelijke) blootstelling aan de industrie. Er zijn leveranciers die hun markt uitbreiden, sommige medische marihuana aandelen zijn in feite biotech aandelen, er zijn vastgoed marihuana aandelen, … weet wat je koopt voor je koopt.

-5. Wees kritisch

Je ontwikkelt altijd een voorliefde voor aandelen die je zelf koopt. Maar wees ook kritisch. Niet alles is altijd rozengeur en maneschijn. Aandelen die alleen maar goed nieuws publiceren, moeten een licht doen branden.

Bron: Forbes

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …