De opmars van legale marihuana in de Verenigde Staten en Canada is niet meer te stoppen. Het opent een heel nieuwe wereld voor ondernemers nu marihuana uit de illegaliteit kruipt. Er wordt letterlijk een nieuwe sector uit de grond gestampt. En vanaf nu kan je ook studeren om marihuana ondernemer te worden.

De Universiteit van Northern Michigan biedt sinds dit jaar een nieuwe richting aan: Medical Plant Chemistry. De studie duurt 4 jaar. Studenten leren er niet alleen over de biologie en de chemische eigenschappen van marihuanaplanten maar ook hoe ze zich kunnen voorbereiden op een carrière in deze bloeiende nieuwe industrie.

Gratis gids beleggen in marihuana-aandelen

Met een diploma Medical Plant Chemistry kan je terecht bij producenten van marihuana of in een laboratorium waar ze op zoek gaan naar medicijnen op basis van marihuanaplanten. Daarnaast krijg je ook opleiding tot financieel management en marketing in de marihuana industrie zodat je ook zelf een eigen onderneming uit de grond kunt stampen.

Bron Grafiek: BeursBrink

Beide sectoren (medische en recreatieve marihuana) kennen een ontzettend sterke groei de laatste en komende jaren. Volgens de Universiteit kunnen afgestudeerden een beginsalaris verwachten van zo’n €60.000 per jaar.

Er zijn al een tiental studenten ingeschreven en volgens de school biedt de opleiding een uitstekende kans op een schitterende toekomst:

Bijna de helft van de 50 Amerikaanse staten legaliseerde marihuana voor medisch gebruik en 8 Amerikaanse staten legaliseerde marihuana voor recreatief gebruik. Dit wijst erop dat er een langetermijntrend is in de richting van legalisatie voor marihuana.”

Marihuana Tip: Een omzet van 500.000 dollar dat in de komende 3 jaar zal groeien naar 50 miljoen

Volgens zakenblad Forbes is de legale marihuanasector een van de snelst groeiende sectoren ter wereld. In 2016 was er een omzet van $6,7 miljard in de Verenigde Staten en deze zal tegen 2020 groeien tot $44 miljard. Ook in Canada staat er een legalisering van recreatief gebruik op het programma waardoor er van de ene op de andere dag een markt van tientallen miljarden kan ontstaan.

Bron: EntrepreneurNorthern Michigan University

Blijf op de hoogte van alle beurs- en aandelennieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …