Miljardair Mark Cuban trekt volop de kar van de cryptomunten. Het was ooit anders. In juni 2017 noemde hij Bitcoin nog een bubbel. Vanaf volgend seizoen zal hij echter Bitcoin aanvaarden als betaalmiddel om tickets te kopen van zijn basketbalploeg, de Dallas Mavericks. Naast Bitcoin volgen ook Ether en andere cryptomunten.

Op Twitter werd aan Cuban de vraag gesteld wanneer ze cryptomunten gaan aanvaarden als betaalmiddel. Daarop antwoorde Cuben ‘Next Season’. Volgend seizoen kunnen fans van de Dallas Mavericks hun tickets kopen met Bitcoin, Ether en nog andere te bepalen minder bekende cryptomunten.

Cuban was eerst nog een stevige tegenstander van cryptomunten. Hij noemde Bitcoin een bubbel. Later investeerde hij toch in een ICO op het Ethereumplatform. Nu is hij onder andere actief in het crypto-asset investeringsfonds 1confirmation en Unikrn, een e-sportsbedrijf dat recent $31 miljoen ophaalde via een ICO.

Bitcoin als risicovolle belegging in je portefeuille

Volgens Mark Cuban zou iedereen 10% van zijn spaargeld in cryptomunten moeten steken. De kunst om risicovolle investeringen met succes te beleggen, is door ervan uit te gaan dat je het geld al kwijt bent. Wordt de investering een succes, dan zal je er veel plezier aan beleven. Eindigt de risicovolle investering op een fiasco, dan ben je enkel geld kwijt dat je niet nodig hebt.

Bronnen: CoinTelegaph + Coindesk

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.