De mede-oprichter en grootaandeelhouder van het alom bekende technologiebedrijf Apple heeft nogmaals Bitcoin en zijn onderliggende blockchain-technologie de hemel in geprezen. Steve Wozniak sprak over de financiële innovatie en de toekomstige impact van crypto en blockchain tijdens de ‘WeAreDevelopers World Congress’ in Wenen de afgelopen week.

Steve Wozniak is een grote liefhebber van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hij steekt het niet onder stoelen of banken dat hij tevens een grote voorstander is van bitcoin en de opkomst van andere digitale munten die het traditionele financiële systeem helemaal zouden kunnen veranderen.

Vlak na de opening van het ‘WeAreDevelopers World Congress’ gaf Wozniak een toespraak over de technologische ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden in de wereld. Bitcoin en blockchain is er daar uiteraard één van. Maar ook Tesla en het datalek van Facebook kwamen aan bod.

Kind of phony

Ondanks het feit dat hij bitcoin en blockchain slechts kort vernoemde in zijn openingstoespraak, is het algemeen geweten dat Wozniak een grote fan is van de cryptorevolutie. Vorig jaar in oktober sprak hij ook over dit onderwerp tijdens het ‘Money 20/20 event’ in Las Vegas. Daar bestempelde hij fiatgeld als ‘kind of phony’ omdat regeringen er gewoon meer van kunnen bijdrukken en creëren.

Hij vergeleek fiatgeld en goud met de bitcoin en andere digitale munten door de eindigheid tussen beide vormen van ‘geld’ te benadrukken. Wozniak vertelde het volgende tijdens het event:

There is a certain finite amount of bitcoin that can ever exist… Gold gets mined and mined and mined. Maybe there’s a finite amount of gold in the world, but cryptocurrency is even more mathematical and regulated and nobody can change mathematics.

Wozniak is er van overtuigd dat crypto en blockchain in de toekomst een ware revolutie zal ontketenen op financieel vlak. Het traditionele systeem zal veranderen naar een soort van hybride-model waarin crypto en blockchain geïntegreerd zullen worden vanwege hun grote voordelen.

Bronnen: NewsBTC

Foto: Gage Skidmore – Flickr – CC BY-SA 2.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven