De koers van het aandeel Apple beweegt op dit moment rond de $ 200. Sinds de bodem van eind 2018 is het aandeel fors in waarde gestegen. Toch laat een belangrijke grafiek zien dat de huidige stijging mogelijk van korte duur kan zijn. Apple zou namelijk getroffen kunnen worden door een forse koersval.

Afgelopen vrijdag verscheen er opvallend nieuws over Apple. De smartphonegigant liet namelijk nabeurs weten dat de productie van de Mac Pro verplaatst wordt van de VS naar China. En dat zal tot onvrede hebben geleid bij Donald Trump, want de Amerikaanse president voert op dit moment een harde handelsstrijd met de Chinezen. En op het moment dat zelfs Amerikaanse bedrijven hem beginnen af te vallen, kan dat bij hem leiden tot de nodige frustratie.

Apple kan met meer dan 30% in waarde gaan dalen

Volgens de mannen van Nautilus Investment Research staat Apple mogelijk aan de vooravond van een gigantische koersval. Op hun website werd de bovenstaande grafiek gedeeld waarop te zien is dat het koerspatroon van Apple erg veel lijkt op de koersbeweging die we in het jaar 2007/2008 zagen. En als de correlatie met die periode blijft voortbestaan, betekent dat onheil voor de smartphonegigant.

In dat geval kan Apple namelijk dalen tot onder het dieptepunt van 2018. En vanaf het huidige punt gemeten is dat een daling van meer dan 30%.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.