Anonymous, de anonieme hackersgroep die vooral op Twitter van zich laat horen, waarschuwt voor een nieuwe Wereldoorlog. Maar deze oorlog zal niet zoals alle andere oorlogen zijn, zegt Anonymous. Deze keer zal het snel en efficiënt gebeuren, maar met enorme gevolgen voor de economie en het politieke landschap.

Volgens Anonymous lopen de spanningen tussen de VS en Noord-Korea te hoog op. Er zijn sterke signalen dat een nieuwe Wereldoorlog op til is, maar die niet in de media bekendgemaakt worden, laat Anonymous weten. De betrokken landen, Noord-Korea – Zuid-Korea en de Verenigde Staten, bewegen zich strategisch naar een nieuwe oorlog.

In tegenstelling tot het Midden-Oosten zal deze oorlog heel anders verlopen. Landen zullen gedwongen worden om kleur te bekennen en een kant te kiezen.

Deze keer zal er geen leger worden ingezet op de grond, maar zal de oorlog furieus, brutaal en snel verlopen. Dit zal desastreuze gevolgen hebben voor het milieu en de economie.

Sinds het aantreden van Donald Trump zijn de spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten verder opgelopen. De Koreanen dreigen met een nucleaire raketaanval terwijl Trump heeft laten weten niet terug te deinzen om militair geweld te gebruiken om dergelijke aanval te voorkomen.

De situatie heeft niet veel nodig om uit te monden tot een nieuwe wereldoorlog, aldus Anonymous.

Bron: Telegraph

Lees ook: Rusland bereidt zich voor op een nieuwe nucleaire oorlog

Vrees jij ook een nieuwe aandelencrash?

De beurs stijgt al ruim 8 jaar! Daarmee nadert het einde van de huidige cyclus nu met rasse schreden. Een crash van de aandelenmarkt dringt zich op. Slimme beleggers nemen nu actie, voor het te laat is.

Ontvang HIER jouw gratis exemplaar van het Crash Kompas (een must voor iedere belegger die geld wil verdienen tijdens de volgende aandelencrash)