Verkoop Junk Bonds Deutsche Bank is tot de conclusie gekomen dat we op dit moment te maken hebben met een hele vreemde situatie in de markten. Terwijl de rendementen op de obligaties zijn gedaald, is de toestroom naar de obligatiemarkt de afgelopen tijd enorm rap toegenomen. Daar staat tegenover dat de aandelen, ondanks de nieuwe recordkoersen, massaal worden gedumpt. Deutsche Bank strateeg Binky Chadha doet een beroep op de statistieken die afkomstig zijn van Bank of America Merrill Lynch. Recent liet de Amerikaanse zakenbank weten dat haar klanten voor de tweede week op rij massaal aandelen dumpten. Opmerkelijk genoeg hebben de S&P 500 en de Dow Jones index gedurende deze twee weken nieuwe recordkoersen laten optekenen.

Beleggers staan in de rij voor obligaties

Volgens Chadha vertrouwen de meeste beleggers de huidige situatie niet. Als gevolg daarvan sluiten ze hun posities, en helemaal als dat nog kan met een beetje winst. Daarnaast hebben we te maken met de bizarre situatie dat de investeerders in de rij staan voor obligaties, terwijl ze hier soms zelfs voor moeten betalen. Chadha benadrukt dat beleggers bereid zijn om hiervoor te betalen, omdat hen zekerheid wordt geboden. deutschebank-kloof Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat de rente op de Amerikaanse staatsobligatie (10 jaar) de afgelopen maanden hard is gedaald. Ondanks dat kunnen we zien dat de toestroom naar de obligatiemarkt vele malen hoger was dan de toestroom naar de aandelenmarkten. Chadha waarschuwt ons dat we net voor de vorige twee crisissen ook te maken hadden met een dergelijke situatie. Hopelijk loopt het in dit geval iets beter af.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …