Aandelen tesla Elon Musk staat erom bekend om de toekomst naar voor te kunnen schuiven. Maar als het op zijn eigen deadlines aankomt, is hij altijd te laat. Dit heeft altijd een impact op de aandelen Tesla. De eerste leveringen van de Tesla Roadster, Model S en Model X liepen allemaal vertraging op. Toeval? Mismanagement? Of gewoon een briljante strategie? Elon Musk is ervan overtuigd dat mensen tot het onmogelijke in staat zijn wanneer ze onder immense druk staan. Daarom dat hij de deadlines ook altijd vlijmscherp plaatst. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom Tesla nooit slaagt in zijn eerste deadline. Wall Street wordt er alvast gek van. Voorbeeld: De eerste levering van de Roadster kwam 9 maanden voorbij de deadline van Elon Musk. De overstap naar de Model S was een succes met slechts 6 maanden vertraging, maar de Model X kwam maar liefst 18 maanden te laat. aandelen tesla leveringsdatums

Is het Model 3 wel de Heilige Graal voor beleggers in aandelen Tesla?

Met de introductie van het betaalbare Model 3 flikt Musk het opnieuw. De deadline van 500.000 tegen 2020 was volgens velen al een onhaalbare kaart. Recent vervroegde de CEO van Tesla deze deadline naar 1 juli 2017! Voor de 2020 deadline mikt hij nu op 1 miljoen elektrische voertuigen! Zo zei Musk:

Om vertrouwen te hebben dat de eerste Model 3 eind 2017 van de band rolt, leggen we de deadline op 1 juli 2017. Om de druk voldoende hoog te houden, houden we ons aan deze deadline, intern en extern.

Tesla maakt zichzelf klaar om het grootste huzarenstuk uit de automobielgeschiedenis te schrijven. Beleggers smullen van het feit dat Tesla een massaproducent zal worden en nemen de kapitaalverhogingen daar graag bij, maar tegelijkertijd maakt de vlijmscherpe deadline beleggers ook nerveus, en daar houden ze niet van. Maar toch krijgt Musk weer gelijk: Als Elon Musk de doelstelling op 2020 laat staan en het zag ernaar uit dat hij daar in zou slagen, zouden de verwachtingen door de analisten verhoogt worden naarmate de deadline dichterbij kwam. En dat is nu net wat Musk wil. Want in feite gebeurde er iets vreemds bij de aankondiging van de nieuwe deadline. Terwijl voorheen 500.000 tegen 2020 onhaalbaar leek, trekken analisten nog meer twijfels rond de nieuwe deadline, … MAAR … verhogen ze wel hun target voor 2020 naar 620.000. Hoewel Tesla zo goed als zeker zijn belofte zal breken, heeft Musk iedereens verwachtingen bijgesteld. Wat eens onmogelijk was, is nu weer een stap dichter bij de realiteit … simpelweg door zijn belofte te breken.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …