Wall Street verkoop aandelen De recente rally op de aandelenbeurs is meer gedreven door hoop op steun van centrale banken dan op fundamenten van stijgende winsten. Wanneer prijzen sneller stijgen dan de winsten, wordt de aandelenmarkt duurder. En volgens Credit Suisse waren aandelen deze eeuw nog nooit zo duur als vandaag. Credit Suisse waarschuwt zijn klanten dan ook voor deze markt die volgens analist Lori Calvasina de duurste is sinds de piek van de technologiebubbel. De huidige waardering ligt 1,57 standaarddeviaties af van het gemiddelde van de laatste 30 jaar. Credit Suisse overwaardering

Weinig potentieel op lange termijn

Dit betekent dat er een grote kans bestaat dat de aandelenmarkt gaat dalen. In 58% van de gevallen dat er dergelijke standaarddeviatie ontstond, stonden de indexen 12 maanden later in het rood. Een dergelijke overwaardering kan maar op 2 manieren verdwijnen: – De winsten stijgen sneller dan de beurskoersen – De beurskoersen dalen sneller dan de winsten Hoe dan ook, een overwaardering moet ooit en op een van bovenstaande manieren weggewerkt worden. Het ziet er voor de lange termijn dan ook niet bijzonder rooskleurig uit voor de traditionele aandelenmarkten.

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …