Elon Musk hintte in zijn master plan al op een compacte SUV versie van Tesla. Dit werd nu bevestigd. Tesla zal het Model Y maken op basis van het Model 3 platform. Maar Tesla zal pas aan het Model Y beginnen nadat het Model 3 volledig op poten staat. Het aandeel Tesla reageerde positief.

Het Model 3 werd dit jaar voor het eerst bekend gemaakt, maar zal ten vroegste in 2018 van de loopband rollen. De compacte SUV versie kunnen we dus ten vroegste op het einde van dit decennium verwachten. Aangezien Musk al had aangegeven dat het Model 3 de goedkoopste versie zal zijn in de stal, kan men verwachten de prijs van het Model Y eenzelfde verhouding zal kennen als die tussen het Model S en het Model X.

De prijs van het Model X ligt een paar duizenden dollars hoger dan het Model S waarvan het basismodel start op $66.000. Aangezien het Model 3 begint vanaf $35.000 kan men verwachten dat het Model Y rond de $40.000 zal kosten voor een basismodel. Tot nu toe kondigde Tesla al 4 modellen aan, het Model S, 3, X en Y. Daarvan kan je het woord SEXY maken :-). Het aandeel Tesla steeg meer dan 2% ondanks tegenvallende resultaten.

Bron: Business Insider

De legale marihuana sector is een miljardensector die de meeste beleggers nog moeten ontdekken

Bedrijven in deze sector groeien als kool. De industrie legaliseert in snel tempo. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer deze aandelen op de radar van grote beleggers verschijnen.

Wij geloven dat deze aandelen een gigantisch potentieel hebben. Geen valkuilen of cowboy-aandelen, maar gedegen en diepgravend onderzoek vind je in onze Marihuana Special, inclusief de 5 beste aandelen in deze nieuwe miljardensector.

Ontdek HIER het ultieme Marihuana Rapport voor beleggers …