tesla-supercharger

Loic Le Meur is eigenaar van een Tesla. Recent parkeerde hij zijn auto aan een van Tesla’s super-chargers waar je de auto snel kan opladen. Maar alle opladers waren volzet, hoewel de batterijen van de meeste auto’s reeds vol waren. Hierop stuurde Le Meur een tweet naar Elon Musk. Het antwoord en de opvolging was fantastisch.

Het probleem bij deze super-chargers is dat ze in feite gebruikt worden als parkeerplaatsen. Terwijl de wagen oplaadt, gaan de eigenaars ergens iets eten of drinken. Hierdoor blijven de auto’s aangekoppeld terwijl de eigenaars weg zijn. Hierop moeten andere klanten, zoals Le Meur, wachten.

Loic Le Meur stuurde dan ook een tweet naar Elon Musk, CEO van Tesla.

Enkele minuten later antwoorde Musk persoonlijk en hij beloofde actie te ondernemen.

6 dagen na het antwoord van Musk lag de oplossing al op tafel.

Musk kondigde aan dat eigenaars van een Tesla moeten betalen wanneer ze de wagen aan de oplader laten hangen nadat hij werd opgeladen. Via een software update werd de nieuwe regel geïmplementeerd en werden de eigenaars op de hoogte gebracht.

Le Meur was alvast onder de indruk. Musk benadert zijn klanten nog steeds persoonlijk. Hij runt een miljardenbedrijf met 30.000 werknemers als een startup. Hij is een genie die luistert, actie onderneemt en zeer snel veranderingen kan doorvoeren, aldus Le Meur.

Bron: Medium

Aandelen die wij nóg liever zien dan Tesla

Benieuwd welke technologieaandelen in het Technologie Rapport staan? KLIK HIER om te zien of Tesla tot een van onze favoriete aandelen behoort. Of ben je benieuwd naar onze andere topaandelen in het Technologie Rapport? KIJK HIER.