iPhone 6S De bekende iPhone was gedurende lange tijd het wondermiddel van Apple. De telefoongigant zag jaar-op-jaar de iPhone-verkopen toenemen en niets leek een verdere stijging in de weg te staan. Toch kwam daar een aantal maanden geleden een abrupt einde aan. Voor het eerst in de historie hadden we te maken met een daling bij de verkopen van de iPhones. Door deze eerste daling in de historie van de iPhone zijn de meeste analisten een stuk negatiever gestemd over de toekomst van Apple. De verwachting van de gemiddelde analist is niet zo hoog gespannen. Ook de nieuwe iPhone 7 zou volgens de meeste analisten niet kunnen zorgen voor een trenddraai, want deze nieuwe iPhone lijkt niet veel spectaculairder dan de iPhone 6S te zijn.


  Tim Long, van BMO Capital Markets, is echter van mening dat de iPhone 7 juist een gigantisch succes kan gaan worden. De verwachting is dat deze nieuwe iPhone rond september zal verschijnen en de noodzaak tot het verkrijgen van deze iPhone is volgens Long enorm groot.

iPhone 7 is de grootste troef van Apple

iphone-7-apple Hij benadrukt dat op dit moment een enorm groot deel van de iPhone-gebruikers al gemiddeld twee jaar of langer gebruik maakt van haar iPhone. Het percentage van de iPhone-gebruikers dat in september de telefoon al twee jaar of langer in bezit heeft, komt volgens Long uit op meer dan 25%. Gezien dat feit rekent Long er ook op dat heel wat van deze iPhone-gebruikers de nieuwe iPhone 7 zullen gaan aanschaffen. De gemiddelde iPhone-gebruiker staat er immers bekend om dat het niet graag overstapt naar een ander telefoonmerk. En na twee jaar gebruik lijkt een nieuwe telefoon wel op zijn plaats te zijn.