grondstoffen edelmetalen

Net zoals bij de start van 2016, zit ons ook dit jaar weer iets dwars. Vorig jaar was het de algemene terughoudendheid voor het goud- en zilvercomplex. We vonden het zo jammer dat de meeste beleggers zich in slaap hadden laten wiegen door de jarenlange berenmarkt. Of simpelweg het complex de rug hadden toegekeerd. Dit jaar zitten we opnieuw met hetzelfde gevoel in onze maag. Maar dan voor de grondstoffen.

We startten 2016 met een unieke GOUD ACTIE op, die beleggers een unieke ‘edge’ bezorgde. Wat volgde was een waanzinnig succes. De sector verdubbelde op enkele maanden, en onze SELECTIE deed het nog eens dubbel zo goed.

De rendementen die door de GOUD ACTIE geboekt werden, waren bij ons nog nooit gezien.

Een regelrecht schot in de roos!

Dit jaar zitten we opnieuw met hetzelfde gevoel in onze maag. Maar dan voor de grondstoffen.

We zien de mooiste set-up voor de sector, in jaren. Maar er zijn nog amper beleggers die er aandacht aan geven. Opnieuw lijkt iedereen in slaap gewiegd door de jarenlange berenmarkt.

Maar kijkt u toch eens even naar de volgende grafiek van de CRB-index, de referentie voor de grondstoffenmarkt.

CRB

Deze grafiek lijkt als twee druppels water op die van de HUI-index (goud/zilver), vlak voor het spektakel in 2016 losbarstte.

Tja, soms liggen de kansen voor het grijpen, maar je moet ze ook willen zien.

Wij, bij Slim Beleggen, zien met lede ogen aan hoe het enthousiasme voor grondstoffen op een absoluut dieptepunt is aanbeland, terwijl we aan de vooravond van mogelijk de grootste prijsexplosie in jaren!

Daarom willen we u opnieuw wakker schudden!

Via een nieuwe en unieke GRONDSTOFFEN ACTIE willen we ons succesverhaal van 2016 met goud en zilver nog eens overdoen, maar dan bij de juiste grondstoffen.

Uiteraard, selecteren binnen deze sector is nog moeilijker dan bij goud en zilver, vanwege de diversificatie. Een goede research is dan van levensbelang! Daar zijn we ons terdege van bewust.

Maar, net als vorig jaar, willen we deze ACTIE enkel en alleen aanbieden voor mensen, die het ook echt willen. Voor beleggers die het menen, met hun centen.

Daarom hebben we een nieuwe PRE-SUBSCRIBE pagina aangemaakt, waarop u zich kan aanmelden voor deze GRONDSTOFFEN ACTIE.

Maar we kunnen u nu al vertellen, wees er zeer snel bij, want dit aanbod gaan we zeer snel afsluiten. U krijgt hooguit enkele dagen, dus laat deze kans niet (opnieuw) aan u voorbij gaan. (Na afsluiting krijgt u binnen enkele dagen dan ons unieke aanbod in uw persoonlijke mailbox)

Meld je HIER nu aan… het is immers gratis! 🙂

Wie vandaag laag wil kopen, moet NU in grondstoffen zitten.

Contrair beleggen is vandaag beleggen in grondstofaandelen. Dit onderdeel wordt door de massa uitgespuwd met uitzonderlijke lage waarderingen tot gevolg. De rally in goudmijnaandelen gemist? Of wil je het nog eens overdoen? Lees dan snel verder >>