Wat krijgen we nu? Sinds de waarderingen op de cryptomarkt zo laag staan, lijkt de interesse opeens groter te zijn. Volgens een onderzoek van de nieuwsdienst Reuters zouden er 56 grote financiële instellingen bereid zijn om te handelen in cryptomunten. Uit de rondvraag blijkt dat ze van plan zijn om investeringen te doen binnen de 3 tot 6 maanden, op vrij korte termijn dus.

Het ziet er naar uit dat de cryptomarkt zich aan vers kapitaal mag verwachten de komende maanden. Althans volgens een rondvraag van de nieuwsdienst Reuters. Want van de 400 financiële instellingen die werden ondervraagd, zijn er maar liefst 70 procent die het zien zitten om te handelen in crypto. Munten zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple lijken in de smaak te vallen bij deze financiële instellingen.

Van die 280 financiële instellingen heeft 20 procent beweerd dat ze zelfs binnen de 3 tot 6 maanden hun eerste investeringen willen doen. Dat wilt zeggen dat er 56 bedrijven klaar staan om hun intrede te doen op de cryptomarkt tegen oktober. Dat zal ongetwijfeld hogere koersen met zich meebrengen.

Bullish

De crash op de cryptomarkt begin dit jaar heeft ervoor gezorgd dat zo goed als alle munten veel van hun waarde hebben verloren. Maar het tij lijkt gekeerd te zijn sinds begin april, er zijn steeds meer ‘bullish’ signalen die wijzen op een opwaartse trend die behoorlijk lang kan gaan blijven duren.

Nu steeds meer institutionele investeerders en financiële instellingen bereid zijn om te handelen in cryptomunten, kan deze opwaartse trend alleen maar ondersteund worden door de injectie van vers kapitaal in de markt. De grote spelers hebben wel aangegeven alleen geïnteresseerd te zijn in digitale munten met een grote marktwaarde. ICO’s en kleinere altcoins lijken hun niet te interesseren.

Crypto-experts en marktkenners zijn alvast opgetogen over deze ontwikkeling. Ze verwachten dat munten zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple een flinke duw in de rug zullen krijgen dit jaar. Er wordt zelfs beweerd dat BTC tegen het einde van dit jaar aan 25.000 dollar zal noteren.

Bronnen: Coin Telegraph, Crypto News

Foto: Austin Kirk – Flickr – CC BY-SA 2.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven