De aandelen Apple en Microsoft wisten in het jaar 2019 goede zaken te doen. Vanaf het dieptepunt uit 2018 gerekend wist de koers van Apple zelfs in waarde te verdubbelen. Opvallend genoeg zijn beide bedrijven samen meer waard dan de gehele Duitse beurs. En dat was nog nooit eerder het geval.

De Duitse beurs wist aan het einde van 2019 nog goede zaken te doen. De DAX index wist net niet te stijgen naar een nieuwe recordkoers, maar het technische plaatje is wel aanzienlijk verbeterd. Daardoor lijkt het slechts een kwestie van tijd te zijn alvorens ook de Duitse beurs een nieuwe recordkoers weet te behalen.

Apple en Microsoft passeren ieder de grens van 1 biljoen dollar

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Holger Zschaepitz, is te zien dat er onlangs een historische gebeurtenis heeft plaatsgevonden. De totale beurswaarde van Apple en Microsoft wist namelijk de beurswaarde van de gehele Duitse beurs te overtreffen. En dat is iets wat we in het verleden nog nooit eerder hebben gezien.

Apple en Microsoft zijn beide meer dan 1 biljoen dollar waard. Sinds het jaar 2016 is de totale beurswaarde van beide aandelen gestegen met meer dan 150%. Een indrukwekkende prestatie waarmee beide aandelen ruimschoots beter weten te presteren dan de indices. Deze grafiek maakt duidelijk dat beleggers juist in deze tijd er verstandig aan doen om de juiste aandelen in de portefeuille te stoppen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis