De aandelenmarkten zitten weer in de lift. De pessimistische sfeer van afgelopen maand begint langzaam maar zeker plaats te maken voor een wat optimistische sfeer. Steeds meer beleggers beginnen te beseffen dat de meeste aandelen wel erg hard zijn afgestraft. Maar, biedt die afstraffing een garantie voor een stevige bodem?

De donkere wolken die de afgelopen maanden boven de markten hingen, zijn er nog steeds. Zo woedt er nog steeds een handelsoorlog tussen de VS en China en ook de Brexit brengt genoeg kopzorgen met zich mee. Ook het monetaire landschap is aan het veranderen en dat brengt ook de nodige groeiproblemen met zich mee. Wat dat betreft lijkt er niet direct een reden te zijn voor veel optimisme.

Nasdaq 100 index vertoont gevaarlijke overeenkomsten met 2000

Volgens E. Cantoni, specialist in het herkennen van patronen, bewandelt de Nasdaq 100 index vooralsnog hetzelfde koerspad als in het jaar 2000 het geval was. En mocht het verband met het jaar 2000 standhouden, dan betekent de huidige herstelbeweging slechts een laatste stuiptrekking van de stier. In dat geval neemt de beer het stokje binnen afzienbare tijd weer over en moeten we rekening houden met veel lagere beurskoersen.

Moeten we inderdaad vrezen voor een beurscrash?

Vrees jij ook een nieuwe aandelencrash?

De beurs stijgt al ruim 8 jaar! Daarmee nadert het einde van de huidige cyclus nu met rasse schreden. Een crash van de aandelenmarkt dringt zich op. Slimme beleggers nemen nu actie, voor het te laat is.

Ontvang HIER jouw gratis exemplaar van het Crash Kompas (een must voor iedere belegger die geld wil verdienen tijdens de volgende aandelencrash)