Het sentiment op de cryptomarkt blijft robuust, vooral nu de bitcoin (heel eventjes) de 51.000 dollargrens wist te doorbreken. Zo een twee weken geleden ging hij al door de 50.000 dollargrens maar bleef vastzitten rond de niveau. Nu zien we dus een verdere doorbraak en dat wijst duidelijk op een verderzetting van het positieve momentum. Ook ether en Cardano zitten opnieuw stevig in de lift. Het vertrouwen op de cryptomarkt neemt toe.

Afgelopen vrijdag was een psychologisch goede dag voor bitcoin. De populaire digitale munt wist op een bepaald moment de 51.026 dollar aan te tikken om vervolgens terug onder de 51.000 dollargrens te zakken. Deze doorbraak getuigt van een versterkt vertrouwen bij beleggers en investeerders in crypto en niet alleen in bitcoin.

Zo een twee weken geleden was er ook zo een kleine psychologische overwinning, namelijk toen bitcoin door de 50.000 dollargrens brak. Het feit dat we nu weer een stukje hoger staan, bevestigt dat het momentum intact is gebleven en dat de weg naar hogere koersen open ligt.

Hogere koersen

Analisten en marktkenners verwachten dat bitcoin nog verder zal stijgen de komende weken en maanden. Ook Ether ging naar zijn hoogste niveau sinds de maand mei, namelijk 4.025 dollar. De stijging wordt veroorzaakt door een verhoogde interesse in DeFi en NFTs. Jesse Proudman, CEO van Makara, ziet bij grote investeerders een verschuiving van bitcoin naar ether.

Many institutions that have had interest in bitcoin have moved on to eth as the ‘next hot thing,’ and the second largest market cap asset. Additionally, most institutional players understand that many of these NFTs are being built on Ethereum, and it is an indirect way to get exposure to the fastest-growing segment of the market.

Eén ding is duidelijk, de volledige cryptomarkt blijft in de lift zitten en lijkt niet meer te gaan pauzeren. De volledige waarde is sinds eind juli bijna verdubbeld. Toen was er sprake van 1.250 miljard dollar, op het moment van schrijven is de totale marktwaarde 2.280 miljard dollar.

Bronnen: Tanaya Macheel – CNBC

Foto: Kaifixed – Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven