Blockchain gaat de financiële ontwrichten, dat beweert Franklin Templeton Investments CEO Jenny Johnson. Haar overtuiging werd versterkt nadat softwarebedrijf Oracle zijn blockchaindiensten wil versterken aan de hand van een partnerschap. Ook de Bank of America is van plan zich hierin te versterken door het oprichten van een ‘crypto research team’.

Dat blockchain ‘disruptive technology’ is, dat hebben we al vaker gehoord. Maar deze uitspraak lijkt steeds meer en meer realiteit te worden. Jenny Johnson, CEO van de investeringsmaatschappij Franklin Templeton Investments, ziet een belangrijke trend. Steeds meer grote bedrijven en financiële instellingen zetten in op blockchain.

The tokenization and blockchain are going to be hugely disruptive to the financial services industry. We are at the very, very early stages of that.

Voor iedereen

Ze benadrukt dat we ons in een vroeg stadium bevinden op dit vlak en dat de mogelijkheden enorm zijn. Niet alleen voor grote investeerders of bedrijven, ook voor particulieren.

I’m not even sure folks completely understand how disruptive that could be. It is something I’m spending a lot of time on — my team is spending a lot of time — just trying to think about and understand.

Jenny Johnson, die afgelopen februari chief executive officer werd van Franklin Templeton Investments, vertelde aan Yahoo Finance dat blockchaintechnologie alledaagse beleggers en particulieren toegang kan geven tot illiquide activa. Zoals bijvoorbeeld grote vastgoedprojecten of sportteams, die anders alleen beschikbaar zouden zijn voor de rijken.

Ze zei echter geen fan te zijn van bitcoin, hoe vreemd dat ook klinkt. Ze vindt dat de digitale munt te volatiel is voor dagdagelijks gebruik. Wel geeft ze toe de waarde onderschat te hebben maar ze zei wel dat de recente ‘sell-off’ menig belegger een hoop geld heeft gekost.

Bronnen: Yahoo Finance

Foto: Davidstankiewicz – Wikimedia – CC BY-SA 4.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven