De cryptomarkt heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, ze heeft namelijk voor het eerst een totale waarde van 2 biljoen dollar aangetikt. Bitcoin, ethereum en andere digitale munten zitten namelijk al enkele weken opnieuw in een opwaartse trend. De grootste toevoeging kwam echter dankzij de rally van ethereum, deze noteert momenteel aan 2.100 dollar per stuk.

Het lijkt er weer op dat crypto zich in een stevige opwaartse trend bevindt. De totale waarde van de cryptomarkt begeeft zich namelijk boven de 2 biljoen dollar dankzij een harde rally van ethereum. De bijdrage van bitcoin mogen we uiteraard niet vergeten gezien deze munt 50 procent van de totale cryptomarkt vertegenwoordigd.

Ethereum

Vorige maand was één bitcoin nog 61.000 dollar waard, op het moment van schrijven fluctueert de populaire digitale munt rond de 58.800 dollar. Maar de meest recente duw in de rug komt van de rally van ethereum. Er is steeds meer interesse in het gebruik van deze munt voor de zogenoemde ‘decentralized finance’, oftewel DeFi, applicaties.

Dit zijn financiële diensten, zoals bijvoorbeeld leningen, die gebaseerd zijn op blockchain-technologie waarbij geen financiële instellingen aan te pas komen. Miljardair Mark Cuban beweert dat ethereum een digitale munt is die het dichtst aanleunt bij een echte valuta.

Desondanks blijft bitcoin dé grote klepper op de cryptomarkt. Tijdens de afgelopen maanden is de interesse bij grote investeerders en banken fors toegenomen. Tesla en Square hebben reeds grote bedragen geïnvesteerd in bitcoin. Daarenboven bekijken zakenbanken Goldman Sachs en Morgan Stanley de mogelijkheid voor hun klanten om toegang te krijgen tot bitconfondsen.

Bronnen: CNBC

Foto: Quoteinspector

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven