Deutsche Bank is in het verdomhoekje beland. De Duitse zakenbank heeft het al jaren lastig en tijdens de laatste maanden is de dalende beweging in een hogere versnelling beland. Zo wist Deutsche Bank onlangs te dalen naar een nieuw all-time dieptepunt.

De directie van Deutsche Bank is in zwaar weer terecht gekomen. Lang werd er gehoopt op de fusie met Commerzbank, maar die fusie ging uiteindelijk op het laatste moment niet door. Volgens ingewijden zal de leiding van Deutsche Bank binnen twee maanden haar nieuwe strategie uit de doeken doen.

Deutsche Bank gaat hand ophouden bij beleggers

Volgens persbureau Bloomberg zal Deutsche Bank hoogstwaarschijnlijk een omvangrijke reorganisatie gaan doorvoeren. En de kosten van deze reorganisatie zouden voor de rekening van de aandeelhouders kunnen komen. De kans is namelijk groot dat Deutsche Bank haar hand op zal gaan houden bij beleggers.

Mede door al dit tegenvallende nieuws, is de koers van Deutsche Bank nog verder weggezakt. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van ZeroHedge, te zien dat het aandeel onlangs wist te dalen naar een nieuw all-time dieptepunt. En de kans is groot dat het negatieve sentiment nog een tijdje zal aanhouden.

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.