Enkele maanden lang is het erg rustig geweest aan het cryptofront. Dit had alles te maken met de tegenvallende prestaties van de digitale munten. Zo wist de Bitcoin in de periode april tot en met juni te dalen van $ 65.000 naar $ 30.000. De grootste digitale munt ter wereld wist tijdens de afgelopen dagen echter een imposante herstelbeweging in gang te zetten. En een belangrijke grafiek laat zien dat dit mogelijk een voorbode is voor een verdere ‘outperformance’.

De cryptobeleggers die al wat langer meelopen weten dat de beweeglijkheid binnen de cryptomarkt erg hoog kan zijn. Tijdens de afgelopen jaren is de Bitcoin meermaals bestempeld als een ‘grote zeepbel’, maar keer op keer wist de digitale munt zich krachtig te herpakken. De kans is groot dat de Bitcoin tijdens de komende maanden een betere prestatie zal afleveren dan de S&P 500 index.

De Bitcoin kan maandenlang gaan ‘outperformen’

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Alpha Charts, is de Bitcoin afgezet tegenover de S&P 500 index. Op deze grafiek is te zien dat de Bitcoin onlangs wist op te veren vanaf een belangrijke oude weerstandslijn. Deze weerstandslijn is eind 2017 gevormd en wist destijds te leiden tot een situatie waarin de Bitcoin jarenlang minder goed wist te presteren dan de Amerikaanse beurs. Aan het begin van dit jaar is deze weerstandslijn op overtuigende wijze doorbroken en wat we de afgelopen weken hebben gezien staat binnen de technische wereld bekend als een ‘klassieke hertest’. Simpel gezegd houdt dit in dat de oude weerstand is getest als nieuwe steun. En als die nieuwe steun dan intact blijft, is er officieel sprake van een trenddraai.

Gezien de overtuigende opleving mogen cryptobeleggers voorzichtig aan gaan uitkijken naar een maandenlange, of wellicht jarenlange, outperformance bij de digitale munten. Het technische plaatje voorspelt in ieder geval veel goeds voor de cryptomarkt.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven