Elon Musk zijn tweets hebben heel wat teweeg gebracht op de cryptomarkt. Van heuse rally’s tot een flinke verkoopgolf. De combinatie tussen de harde Chinese aanpak tegen crypto en Tesla die niet langer bitcoin zal accepteren als betaalmiddel, heeft heel wat schade aangericht op de markt. Onlangs probeerde Musk de meubelen te redden door de zoveelste tweet.

Het gaat even niet zo goed op de cryptomarkt. Munten zoals bitcoin, ether, litecoin, dogecoin, etc… zijn ontzettend hard gedaald sinds Tesla-CEO Elon Musk zijn tweet dat ze bitcoin niet meer zullen accepteren als betaalmiddel. Doe daar nog eens harde Chinese maatregelen tegen digitale munten bovenop en je krijgt een grote verkoopgolf op de cryptomarkt.

Ondertussen probeert Elon Musk de meubelen te redden door allerlei tweets de wereld in te sturen. Enkele dagen geleden tweette hij nog dat Tesla ‘diamond hands’ heeft, waarmee hij suggereert dat Tesla nog al haar bitcoin-posities heeft. Onlangs reageerde hij op een tweet van Shifo dat ‘de echter strijd tussen fiat en crypto is’ en dat hij aan de kant staat van crypto.

Daling crypto

Na zijn tweet herleefde de bitcoin met een stijging naar 38.370 dollar. Ondertussen is de waarde alweer teruggezakt naar 33.000 dollar. Ook andere cryptomunten blijven hun daling verder zetten. De afgelopen 10 dagen is de waarde van de cryptomarkt gedaald met 1 biljoen dollar.

Wanneer bitcoin zijn bodem zal bereiken, is nog één groot vraagteken. Gezien de verkoopgolf blijft duren, zou dat lager kunnen zijn dan het huidige prijsniveau. Volgens zakenbank JPMorgan heeft de daling van de bitcoin ook te maken met het feit dat beleggers en investeerders hun kapitaal aan het verschuiven zijn naar goud om de stijgende inflatie te bestrijden.

Bronnen: RT

Foto: QuoteInspector

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven