Een dieprode beursmaand ligt achter onze rug. In de maand februari werden de wereldwijde beurzen geconfronteerd met een forse beursdaling. En dat zagen maar weinig analisten aankomen. Aanvankelijk werden er zelfs nog nieuwe recordkoersen op de borden getoverd. Moeten we vrezen voor een verdere beursdaling?

De meeste beurzen moesten tijdens de afgelopen maand ongeveer 10% aan beurswaarde inleveren. Wall Street wist tijdens het laatste handelsuur nog wat koersschade in te halen, maar ook die herstelbeweging was uiteindelijk niet voldoende. Ook Wall Street sloot flink lager de maand af.

Beleggers hoeven niet direct te vrezen voor een verdere beursdaling

Uit onderzoek van Bespoke blijkt dat een forse daling in februari niet direct slecht nieuws hoeft te betekenen voor de beurzen. Uit onderzoek blijkt dat de S&P 500 index twee keer eerder geconfronteerd is met een daling van 10% tijdens de beursmaand februari. Dat was in de jaren 1933 en 2009. Vervolgens wist de toonaangevende Amerikaanse beurs de maand er na goede zaken te doen. Ook de maanden daarna verliepen destijds soepel. Een jaar later noteerde de index respectievelijk 76% en 52% hoger.

Is dit hét moment om koopjes te doen?

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.