De hype rondom de Bitcoin is tijdens de afgelopen twee jaar wat gaan liggen. Door de tegenvallende prestatie van de digitale munt hebben steeds meer beleggers het cryptospeelveld verlaten. Stilletjes aan is de Bitcoin echter bezig aan een indrukwekkende opmars. En binnenkort zou de grootste digitale munt ter wereld zelfs weer in waarde kunnen gaan exploderen.

De Bitcoin beweegt op dit moment weer boven de grens van $ 10.000. En daarmee neemt de digitale munt afstand van de dalende beweging die aan het einde van 2019 zichtbaar was. Volgens de mannen van Nautilus Investment Research bereidt de Bitcoin in alle stilte een nieuwe prijsrally voor. En die stijging kan zorgen voor een nieuwe recordkoers.

Beleggers moeten de Bitcoin niet uit het oog verliezen

De analisten van Nautilus Investment Research deelden op Twitter onlangs de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat er duidelijke overeenkomsten waarneembaar zijn tussen de beweging van de afgelopen drie jaar en de beweging die zichtbaar was in de periode 2014-2016. Volgens deze vergelijking kan de Bitcoin binnenkort definitief afstand nemen van de dalende trend die al sinds het begin van 2018 van kracht is.

Mocht de grootste digitale munt ter wereld binnenkort afstand nemen van deze weerstandslijn, dan ligt de weg open voor nog veel hogere koersen. In dat geval gaat er volgens de wetten van de technische analyse een nieuwe stijgende beweging van start. En in dat geval lijkt een koersdoel van $ 40.000 niet onrealistisch te zijn.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)