De smartphonegigant Apple publiceerde vorige week haar kwartaalcijfers. En deze kwartaalcijfers werden in tegenstelling tot voorgaande kwartalen niet met luid applaus onthaald door beleggers. Het aandeel verloor tijdens de handelssessie van vrijdag veel beurswaarde en ook deze week heeft het aandeel het lastig. Is er meer onheil op komst?

Apple werd tijdens de handelssessie van vrijdag hard afgestraft voor de tegenvallende vooruitzichten. Daarnaast moest de smartphonegigant maandag ook veel waarde inleveren als gevolg van een nieuw rapport uit Azië dat liet zien dat de vraag naar iPhones daar tegenvalt. Als gevolg van de beursdaling is het technische beeld van het aandeel behoorlijk verslechterd.

Het technische plaatje van Apple ziet er beangstigend uit

Chris Kimble, van Kimble Charting, deelde onlangs de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat Apple bezig is met de vorming van een gevaarlijk hoofd-en-schouderpatroon. Dit patroon staat binnen de technische wereld bekend als een belangrijk toppatroon.

Is de goede beursreeks van Apple ten einde gekomen, of is dit slechts een gezonde correctie?

Al 3 jaar op rij de beursindices verslaan!

Bij het Trading Rapport verslaan we de S&P 500 al 3 jaar op rij. Dit jaar staat het rendement op 17,30%. Een rendement dat is behaald door:

  • 1 aandeel per keer in te nemen
  • Alleen te handelen in aandelen (geen turbo’s, ingewikkelde opties etc)
  • Iedere trade te werken met een instapmoment, stoploss en koersdoel

Met deze simpele methode, snel aandelen kopen en weer verkopen, kan iedereen meedoen. Ontdek HIER het superrendement van Trading >>