Satoshi Nakamoto is de geheimzinnige uitvinder van Bitcoin, ’s werelds grootste cryptomunt. Volgens verschillende bronnen heeft Satoshi Nakamoto nog steeds een klein miljoen Bitcoins in zijn bezit. Aan een prijs van $19.000 per Bitcoin levert dat een fortuin op van om en bij de $20 miljard. Hiermee is hij (of zij) een van de 50 rijkste mensen ter wereld.

De koersen op de cryptomarkt veranderen snel, dus ook het fortuin van Satoshi Nakamoto. Naar schatting zou hij (zij of deze groep) nog zo’n 980.000 Bitcoins in bezit hebben. Er zijn ook mensen die bewerend dat deze Bitcoins voor altijd verloren zijn gegaan. Maar indien Nakamoto bestaat, heeft hij (of zij) een vermogen hebben van ongeveer $20 miljard.

Daarmee is Satoshi Nakamoto net iets rijker dan Paul Allen, medeoprichter van Microsoft, Stefan Persson van H&M en Prins Alwaleed Bin Talal Alsaud uit Saoedi-Arabië. Nakamoto zit andere miljardairs als de weduwe van Steve Jobs en Michael Dell op de hielen volgens de Forbes billionaire index.

Zoals gezegd weet niemand exact wie Satoshi Nakamoto precies is. Eerder gingen er geruchten dat Elon Musk zich schuil zou houden achter deze naam, maar Musk ontkent. Andere beweren dat Nick Szabo achter de uitvinding van Bitcoin zit.

Naast Nakamoto zijn er nog tal van grootbitcoinbezitters die snel rijk worden met de opmars van de cryptomunt. De gebroeders Winklevoss zijn de eerste publiek bekende bitcoinmiljardairs. Maar ook durfkapitalisten als Tim Draper en Barry Silbert wrijven zich iedere dag opnieuw in de handen.

Bron: MarketWatch

Blijf op de hoogte van alle beurs- en cryptonieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven