Het aandeel Apple wist tijdens de afgelopen maanden goede zaken te doen. Ook de lancering van de nieuwe iPhone-lijn viel bij beleggers in de smaak. Inmiddels is de koers opgelopen tot het niveau dat we voor het laatst vorig jaar zagen. En een eventuele doorbraak kan een nieuwe opgaande beweging in bewerking stellen.

De smartphonegigant Apple weet beleggers keer op keer te verrassen. Ondanks het feit dat Apple ook kampt met de handelsproblematiek, weet het bedrijf beduidend beter staande te blijven dan haar concurrent Samsung. Zo zag Samsung haar operationele winst met 56% dalen. Overigens moet Apple nog haar kwartaalcijfers publiceren, maar de verwachting is niet dat de smartphonegigant geconfronteerd zal worden met een vergelijkbare winstdaling.

Apple zal met opbeurende winstcijfers moeten komen

Het technische plaatje van Apple begint ondertussen steeds verder te verbeteren. Zo deelde technisch analist Chris Kimble via Twitter de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat Apple op dit moment beweegt binnen een zogenoemd ‘Bullish ascending triangle’. Binnen de beleggingswereld staat een dergelijk patroon bekend als een betrouwbaar Bullish patroon.

Maar, dit patroon treedt pas echt in werking op het moment dat er afstand wordt gedaan van de weerstandslijn die sinds vorig jaar actief is. En om dat te bereiken zal Apple met haar winstcijfers niet moeten teleurstellen. Bij een uitbraak gaat volgens de technische wetten een nieuwe stijgende beweging van start.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.