De dollar heeft het tijdens het afgelopen jaar niet bepaald gemakkelijk gehad. Tegen alle verwachtingen in werd de Amerikaanse munt geconfronteerd met een forse daling. Toch is het de stieren gelukt om een herstelbeweging in gang te zetten. En die herstelpoging begint nu wel erg serieus te worden.

De dollar bewoog tot het begin van 2017 binnen een stijgende trend. Mede door de snelgroeiende Amerikaanse economie wist de dollar in die trend te geraken. Het noodlot sloeg echter toe op het moment dat Donald Trump aan de macht kwam. Sinds zijn inauguratie staat de dollar onder druk. Toch mogen de dollarbeleggers hopen op betere tijden.

De Dollar Index weet de weerstandslijn te slechten

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Lyons Share, is te zien dat het ‘technische plaatje’ tijdens de afgelopen vier weken flink is verbeterd. Zo wist de Dollar Index de weerstandslijn te doorbreken die al ruim een jaar van kracht was. Met andere woorden wist de dollar opwaarts uit te breken.

Deze trendbreuk geeft aan dat de dollarstieren er alles aan willen doen om het jaar 2017 achter zich te laten. De eerste ‘stierenprikken’ zien er in ieder geval overtuigend uit.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven