Tijdens de afgelopen maanden werden de wereldwijde beurzen geconfronteerd met een forse beursdaling. Sinds eind maart is er echter al sprake van een herstelbeweging en die herstelbeweging kwam voor de technologiesector net op tijd. Zo is de stijgende trend bij deze geliefde sector nog steeds intact.

Al jarenlang is de technologiesector een van de meest geliefde sectoren onder beleggers. Dat is overigens ook niet vreemd, want de techsector wist tijdens de afgelopen jaren exponentiële winsten te laten optekenen. Voorlopig lijkt een groot deel van de beleggers vast te houden aan de techaandelen. En dat is eigenlijk wel bijzonder te noemen, want tijdens de vorige toppen (2000 en 2007) werden juist deze aandelen massaal gedumpt.

Beleggers houden vast aan de techaandelen

Volgens Chris Kimble, technisch analist bij Kimble Charting, is de stijgende trend bij de technologiesector nog steeds intact. Hij deelde op Twitter de bovenstaande grafiek waarop het koersplaatje van de Amerikaanse technologiesector zichtbaar is. Op deze grafiek is te zien dat de techsector een paar weken geleden de steunlijn succesvol wist te testen. Met andere woorden is de stijgende trend nog steeds intact en is de stier nog steeds in het voordeel.

Beleggers lijken er verstandig aan te doen om het koersplaatje bij de techsector nauwlettend in de gaten te houden. De koersbewegingen bij deze sector hebben namelijk ook grote invloed op de rest van de sectoren.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.