Lang waren de FAANG-aandelen onaantastbaar. De aandelen Facebook, Amazon, Apple, Netflix en Google wisten namelijk jarenlang de markt te verslaan. Langzaam maar zeker begint dat beursplaatje te veranderen. Alleen Apple weet op dit moment nog de stijgende trend vast te houden.

In het FAANG-mandje zijn er op dit moment twee aandelen op te noemen die sterk tegenstrijdig van elkaar bewegen. In dit geval gaat het om de aandelen Apple en Netflix. Apple wist tijdens de afgelopen handelsweek nog naar een nieuwe recordkoers te stijgen, terwijl Netflix gevangen zit in een dalend trendkanaal.

Apple en Netflix volgen een compleet ander koerspad

Chris Kimble, van Kimble Charting Solutions, deelde onlangs de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat Netflix onlangs het stijgende trendkanaal wist te verlaten. Als gevolg daarvan kwam er officieel een einde aan de stijgende trend van de afgelopen jaren. Anderzijds is te zien dat Apple op dit moment aan de vooravond van een nieuwe opwaartse uitbraak staat. Met andere woorden volgen beide FAANG-aandelen op dit moment een compleet ander koerspad.

Deze grafiek maakt duidelijk dat alles snel kan veranderen binnen de beleggingswereld. Juist in deze tijd is het van cruciaal belang om je huiswerk goed te doen. De winnaars van vandaag kunnen namelijk de verliezers van morgen zijn.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.