Beleggers zijn tijdens de afgelopen jaren steeds selectiever geworden. Ondanks de aanhoudende beursrally is het namelijk juist in deze tijd van groot belang om het kaf van het koren te scheiden. En een groot deel van de beleggers heeft een erg bekend aandeel in de portefeuille zitten.

Uit een grootschalige Amerikaanse enquête blijkt dat Apple op dit moment het meest geliefde aandeel onder de beleggers is. Dat is ook niet verwonderlijk, want Apple wist tijdens het afgelopen jaar op Wall Street in waarde te verdubbelen. Inmiddels is Apple al ruimschoots de grens van 1 biljoen dollar gepasseerd.

Apple is meer waard dan de energiesector

Opvallend genoeg bedraagt de beurswaarde van Apple op dit moment meer dan de totale beurswaarde van de S&P 500 energiesector. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bank of America Merrill Lynch, is dit in beeld gebracht. In amper zes jaar tijd is er voor de helft aan beurswaarde bij de S&P 500 energiesector verdampt. In diezelfde periode steeg de marktwaarde van Apple met meer dan 140%.

Deze grafiek maakt duidelijk dat het juist in deze tijd enorm belangrijk is om goede beleggingskeuzes te maken. Ondanks het goede beurssentiment zijn er immers genoeg beleggers te vinden die de beleggingsboot tijdens de afgelopen jaren compleet gemist hebben. En dat moet elke belegger vanaf nu zien te voorkomen.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.