Apple is op dit moment het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld. Tijdens de afgelopen handelsweken wist de smartphonegigant deze positie verder te verstevigen. Onlangs verschenen er hoopgevende kwartaalcijfers. Mogelijk is de koers van het aandeel echter te ver doorgeslagen.

Er zijn genoeg beleggers te vinden die het aandeel Apple in de portefeuille hebben zitten. Deze beleggers hebben het gelijk aan hun zijde. Tijdens de afgelopen jaren wist het aandeel immers fantastische rendementen te behalen. En ook dit jaar bewijst de smartphonegigant dat het tegen een stootje kan.

Gaat het aandeel Apple geconfronteerd worden met een nieuwe beursdaling?

De vraag is alleen of het aandeel op dit moment wel koopwaardig is. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, te zien dat de koers van Apple op dit moment meer dan 44% boven het 200-daagsgemiddelde beweegt. Voor het laatst werd in het jaar 2012 een soortgelijk niveau behaald. Dat betekende destijds echter onheil voor het aandeel, want tijdens de maanden daarna moest het aandeel uiteindelijk 50% van haar beurswaarde inleveren.

Is dit het ideale moment om het aandeel Apple van de hand te doen?

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.