Het spel zit op de wagen voor Elon Musk. De Tesla-CEO staat erom bekend verwarrende tweets de wereld in sturen waarmee hij de koersen van bitcoin en andere cryptomunten manipuleert. Marktkenners vermoeden dat hij dit doet om zijn eigen nog rijker te tweeten. De hackersgroep ‘Anonymous’ heeft er alleszins genoeg van en neemt Elon Musk in het vizier.

Is Tesla-baas Elon Musk net dat stapje te ver gegaan in zijn tweets over crypto? In het begin van zijn participatie op de cryptomarkt, werd hij nog aanschouwd door cryptobeleggers als een ‘held’. Voornamelijk omdat hij ervoor had gezorgd dat bitcoin sterk was gestegen aan de hand van tweets. Zo tweette hij weken geleden dat Tesla bitcoin accepteerde als betaalmiddel.

Maar sindsdien lijkt Elon Musk er een spelletje van de te maken tot grote frustratie binnen de community. Hij heeft het zelfs zodanig ver gedreven dat de hackersgroep ‘Anonymous’ zich ermee moeit. In een videoboodschap waarschuwen ze Musk voor zijn praktijken en maken ze hem en zijn Tesla min of meer met de grond gelijk.

Waarschuwing

‘Anonymous’ schildert hem af als een hypocriet en iemand met grootheidswaanzin. De reden waarom Tesla bitcoin niet meer accepteert als betaalmiddel, is omdat Musk vindt dat bitcoin een te grote impact heeft op het milieu. Echter haalt ‘Anonymous’ aan dat de productie van hun voertuigen evenmin strookt met Musk zijn ‘bezorgdheid’ over het milieu.

Ze nemen het ook op voor de gewone man, gezien veel particuliere beleggers rekenen op hun cryptowinsten om hun leven te verbeteren. De hackergroep staat er om bekend binnen te kunnen dringen in de meest beveiligde systemen en bedrijven. Het zou dus geen slecht idee zijn voor Elon Musk om zijn eigen internetbeveiliging en dat van Tesla wat op te krikken.

Bronnen: TMZ & CNBC

Foto: Millicent balstrole – Wikimedia – CC BY-SA 4.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven