Tijdens de afgelopen drie handelsweken zijn de beurzen geconfronteerd met forse verliezen. Afgelopen vrijdag wist Wall Street echter een indrukwekkende herstelbeweging op de borden te toveren. En mogelijk wordt er opnieuw een meerjarige bodem in de maand maart neergezet.

Het coronavirus hangt al weken als een donkere wolk boven de financiële markten. De snelle verspreiding van het dodelijke virus heeft geleid tot paniek onder beleggers. Wall Street had slechts 16 handelsdagen nodig om in een officiële Bear Market terecht te komen. In Europa ligt dit aantal zelfs nog lager.

Beleggers mogen hopen op een nieuwe meerjarige bodem

Chris Kimble, technisch analist bij Kimble Charting, laat via Twitter weten dat mogelijk een nieuwe meerjarige bodem nabij is. Zo is op de bovenstaande grafiek te zien dat de beurzen in de jaren 2003 en 2009 ook een stevige bodem wisten neer te zetten in de maand maart. Daarnaast is op de grafiek te zien dat een belangrijke steunlijn nabij is. Volgens Kimble moeten de beren van goede huizen komen om deze steungrens te doorbreken.

Wordt er deze maand een nieuwe meerjarige bodem neergezet?

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.