De Bitcoin wist tijdens de afgelopen weken behoorlijk goede zaken te doen. Terwijl de wereldwijde aandelenmarkten geconfronteerd werden met de nodige tegenwind, leek de grootste digitale munt ter wereld over vleugels te beschikken. Gisteren wist de prijs van één Bitcoin zelfs boven de grens van $ 8.000 te komen. En dit is mogelijk nog maar het begin.

Aan het einde van vorig jaar wist de Bitcoin nog rond de grens van $ 3.000 te komen. Het jaar 2018 was uiteindelijk een dramatisch jaar voor de Bitcoin. Volgens sommige analisten was de ‘zeepbel’ geknapt. Toch weet de Bitcoin tot nu toe dit jaar uit een compleet ander vaatje te tappen. De digitale munt weet zelfs weer de glans terug te krijgen die het had voor de gigantische sell-off van vorig jaar.

Bitcoin toont gelijkenissen met de periode 2014-2015

Volgens de mannen van Nautilus Investment Research is de beweging van de afgelopen maanden vergelijkbaar aan de beweging die zichtbaar was in het jaar 2014 en 2015. Op de bovenstaande grafiek is de correlatie tussen beide periodes in beeld gebracht. Mocht deze correlatie ook de komende tijd standhouden, dan betekent dat enorm goed nieuws voor de cryptobeleggers. In dat geval staat de Bitcoin namelijk aan de vooravond van een nieuwe prijsexplosie.

En gezien de afgelopen jaren moeten beleggers inmiddels weten dat een dergelijke prijsexplosie behoorlijk rap en stijl kan verlopen…

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven