Volgens CEO Elon Musk zal het iedereen omver blazen. Dat maakte hij alvast bekend via Twitter. Het is al langer bekend dat Tesla naast de personenwagens ook wil inzetten op kleine vrachtwagens. Elon Musk creëert zoals gewoonlijk ook weer een hype. Donderdag zullen we weten of hij zijn beloftes ook kan waarmaken.

De officiële voorstelling van de Tesla Semi Truck volgt komende donderdag 16 november.

Deze vrachtwagen van Tesla is tot op heden een groot mysterie. Er is nog bijzonder weinig gelekt. Er circuleert enkel bovenstaande foto die door Musk zelf de wereld werd ingestuurd en op de uitnodigingen staat van de journalisten die de eer hebben het evenement bij te mogen wonen.

Volgens enkele Tesla watchers zal de vrachtwagen er futuristisch uitzien en uiteraard bijzonder milieuvriendelijk zijn.

De aankondiging van de elektrische vrachtwagen was eerst voorzien voor 26 oktober. Maar Tesla kent problemen om de productie van de batterijen te verhogen waardoor de productie van de Tesla Model 3 vertraging oploopt.

Dit in combinatie met de enorme cash drain in het 3e kwartaal heeft de beurskoers alvast geen goed gedaan. Mogelijk kan de dalende trend met het event van donderdag omgebogen worden.

Blijf ons alvast volgen voor meer updates over de elektrische vrachtwagen van Tesla. Blijf op de hoogte van alle beurs- en aandelennieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>

Bron: CNBC

Aandelen die wij nóg liever zien dan Tesla

Benieuwd welke technologieaandelen in het Technologie Rapport staan? KLIK HIER om te zien of Tesla tot een van onze favoriete aandelen behoort. Of ben je benieuwd naar onze andere topaandelen in het Technologie Rapport? KIJK HIER.