Het netwerk van cryptomunt TRON blijft verbazen en blijft in snel tempo evolueren. Een recente update zorgde volgens CEO Justin Sun ervoor dat het mainnet van TRON 200 keer sneller is dan het netwerk van Ethereum. Afgelopen weekend werden er voor de eerste keer meer transacties uitgevoerd op TRON dan op Ethereum. En er staat ook een nieuw betaalsysteem in de steigers. 

TRON is momenteel de 11e grootste cryptomunt ter wereld, Ethereum is de 2e grootste. TRON kent een marktwaarde van bijna $1,6 miljard, Ethereum bijna $21 miljard. Ethereum is dus 13 keer meer waard. Maar op 18 oktober werden er voor het eerst meer transacties uitgevoerd op het netwerk van TRON (599.354) dan op het netwerk van Ethereum (565.791). Dit gebeurde enkele dagen na een update van het netwerk dat TRON sneller en goedkoper moet maken.

En ook op 19 oktober slaagde TRON (630.018) er in om Ethereum (601.119) achter zich te houden.

Volgens Justin Sun is dit nog maar het begin.

77% van alle transacties die TRON uitvoerde waren slimme contracten.

3 Crypto Kooptips voor 2018!

Nieuw betaalsysteem voor TRON

En TRON laat er geen gras over groeien. Afgelopen weekend kondigde het Poppy aan, een betaalsysteem dat over heel de wereld gebruikt moet kunnen worden met cryptomunt TRX in de hoofdrol.

Poppy zou gebruik maken van Clover, een cloud PoS software dat ook gebruikt wordt voor betalingen als Visa en Mastercard.

Bron: Oracle TimesCoinGape

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)