De laatste weken van het jaar zijn aangebroken. Dat biedt dan altijd een goede gelegenheid om eens vooruit te kijken, naar het nieuwe beursjaar. Uiteraard blijft dit koffiedik kijken. Enkele maanden vooruitblikken is min of meer nog te doen, maar een compleet jaar in beeld brengen blijft lastig. Niemand kan immers de toekomst exact voorspellen. Je kan enkel proberen om de toekomst zo goed mogelijk in te schatten, en daarop je portefeuille in bepaalde mate af te stemmen.

Daarom vinden we het interessant om onze ideeën voor 2018 met u te delen.

Welke thema’s spreken ons aan voor het nieuwe beursjaar?

Op de eerste plaats verwachten we ‘meer van hetzelfde’.

Dat mag in eerste instantie als een saai thema overkomen, maar dat is het in geen geval. We hebben het dan meer specifiek over de waanzinnige rendementen die we geboekt hebben in de technologiemarkt in het algemeen, en de cryptomarkten meer specifiek.

<< U leest alles over de cryptomarkt eerst op onze Facebook-pagina >>

We denken dat het feest op de cryptomarkt nog wel even kan aanhouden.

Waarom? Simpel, als de media schrijft over crypto, dan is de term ‘bubbel’ nooit veraf.

En voor wie het nog niet goed door heeft: een bubbel is een bullmarkt voor wie er niet aan deelneemt. Kortom, de massa (waar de media voor schrijft) is niet aanwezig in crypto. Dat moet nog komen.

In de huidige cyclus, dan wel in de volgende bull run. Maar de massa zal sowieso komen. Dat moet wel, want Wall Street heeft z’n zinnen op dit onderdeel gezet, en zal er geld aan verdienen met hun financiële producten.

De eerste futurescontracten op Bitcoin zijn inmiddels gelanceerd. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer fondsen of ETFs voor crypto massaal naar de markt zullen komen.

Pas dan zal de term ‘bubbel’ langzaam maar zeker uit de media verdwijnen, en is de markt rijp voor een enorme crash. Maar daar zijn we nog lang niet aan toe.

Dit feestje gaat nog wel even door, ook in 2018. En we zijn er niet rouwig om. 🙂

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven