Het zijn spannende dagen voor de liefhebbers en beleggers van cryptomunten. De Securities and Exchange Commission (SEC) staat op het punt om een oordeel te vellen over het bestaan van drie bitcoin ETFs. Helaas werd nog geen enkele bitcoin ETF goedgekeurd tot nu toe, maar er is waarschijnlijk licht aan het einde van de tunnel. Volgens commissielid Hester Peirce wordt het tijd om mee te gaan met de technologie en dergelijke ETF aanvragen goed te keuren.

Een belangrijke beslissing volgt de komende dagen, de Amerikaanse beurswaakhond SEC is druk in de weer met het evalueren van drie aanvragen om bitcoin EFTs te lanceren op de financiële markten. Het probleem is echter dat de SEC zich tot nu toe nooit echt heeft opengesteld voor zulke fondsen.

Crypto mom

Commissielid Hester Peirce, ook bekend als crypto mom binnen de community, slaat echter een andere toon. Zij is een voorstander om bitcoin EFTs goed te keuren en pleit daarom voor een degelijke constructie om deze fondsen toe te laten op de financiële markten. Ze is van mening dat deze ETFs al eerder goedgekeurd moesten worden, kwestie van de technologie een handje te helpen.

Certainly the time is right, but there are still questions floating around the SEC that need to be answered as much as possible by you all.

Peirce vreest dat, als de SEC zulke ideeën en middelen blijft dwarsbomen, veel crypto bedrijven de Verenigde Staten van Amerika zullen verlaten. Dat zou Peirce een spijtige zaak vinden omdat het een aderlating zou zijn voor de technologie. De USA staat bekend om een plaats waar innovatieve ideeën goed gedijen. Als het in de USA niet kan, dan loopt de technologie een stap achter.

Beleggers hoorden de hoopgevende woorden van Peirce graag en kregen nieuwe moed waardoor de bitcoin fors hoger ging. De 8.000 dollargrens staat opnieuw in het vizier en kan opnieuw doorbroken worden als de trend zich verderzet. Als de SEC enkele ETFs goedkeurd, dan is het hek vermoedelijk van de dam en gaat de bitcoin gemakkelijk richting 9.000 dollar.

Bronnen: Bitcoinmagazine

Foto: Marco Verch Prof. – Flickr – CC BY 2.0

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven