Beste belegger,

Met de vakantiemaand september was het op de redactie van SlimBeleggen ook iets rustiger. In oktober draaien we weer volledig op volle toeren en dat betekent ook dat u deze maand niet één, maar twee Turbo Trades van ons mag verwachten (in september, hebben we geen Turbo Trade van de maand geschreven).

Waarbij we direct beginnen met de trade voor september: we zien kansen in PayPal.

PayPal is overigens een oude bekende van de Turbo Trade van de Maand. We hebben daar namelijk al eerder een winstgevende trade op afgesloten.

Die trade kan u via deze link nog even terugzien.

PayPal ziet er opnieuw kansrijk uit

 Als we naar het technische plaatje kijken van PayPal, dan zien we opnieuw een kans ontstaan. Momenteel bevindt de koers zich in een technisch patroon dat ook wel bekend staat als een ‘falling wedge’.

Momenteel fluctueert de koers van PayPal aan de onderkant van dit patroon en zetten wij op een herstel van het technologiebedrijf, waarbij we de bovenkant van het patroon zullen aanraken.

Daar spelen we graag op in met een Turbo, van Commerzbank. Deze maand doen we het overigens iets anders: we geven u twee Turbo’s mee. Eentje voor de wat meer conservatieve belegger en eentje voor de wat agressievere trader.

Het verschil zit ‘m in de hefboom. Waarbij we voor de conservatievere belegger een wat lagere hefboom gebruiken en voor de agressievere trader juist een wat hogere hefboom.

In dit geval geldt wel: wie twijfelt tussen de twee opties, kan in onze optiek het beste gaan voor de conservatieve trade.

De Turbo Trade’s:

Beginnend met de conservatieve trade. Op dit moment zien wij bij PayPal pas een verslechtering van het technische plaatje ontstaan, als de steunzone rond de 80 wordt doorbroken. Daarom nemen we graag een turbo met een wat grotere stoploss.

Daarbij kiezen we voor de BEST Turbo op PayPal met stoploss op 50,79 en een hefboom van 2,39. Dat betekent dat als de koers van PayPal stijgt, de koers van de Turbo 2,39x zo hard stijgt. Andersom geldt natuurlijk dat een daling ook 2,39x zo hard gaat.

We voorzien voor PayPal een koersdoel van 90 dollar als eerste richtpunt en daarna een nieuwe test van de highs op 94 dollar. Het kan wel zijn dat we hier een paar weken voor nodig hebben, maar dat is met deze Turbo geen probleem.

Naam: BEST Turbo PayPal Holdings met stoploss op 50,79
ISIN: DE000CV8AHS0
Meer informatie op de website van Commerzbank. 

Met een hogere hefboom inspelen?

Voor agressievere traders, die gewend zijn aan wat volatiliteit, zien wij kansen met de BEST Turbo met stoploss op 71,05 dollar. Deze Turbo heeft een hefboom van 5,377 en beweegt dus 5,377 (zowel omlaag als omhoog) harder dan aandelen PayPal.

Naam: BEST Turbo PayPal Holdings met stoploss op 71,05
ISIN: DE000CV89UB6
Meer informatie op de website van Commerzbank.

 

 

Reacties