Zware crash aandelenmarkt Sandy Jadeja is een technisch analist en strateeg bij Core Spreads. De reden dat wij deze man vermelden komt door het feit dat hij in het verleden met succes een aantal beurscrashes heeft voorspeld. Omdat deze analist recent opnieuw heeft aangegeven dat hij zich grote zorgen maakt, is het verstandig om even naar zijn mening te luisteren. djchartsandy1 Jadeja heeft een interessant ‘track record’. Zo heeft hij de afgelopen twee jaar meerdere correcties voorspeld. Zijn voorspellingen deelt hij altijd met CNBC en die uitwerkingen van zijn voorspellingen zijn op de bovenstaande grafiek te zien. Zo liet Jadeja in oktober van het voorgaande jaar nog weten dat de kans groot zou zijn dat we in januari te maken zouden krijgen met een flinke correctie. We weten allemaal nog wel wat er tijdens de eerste maand van dit jaar is gebeurd en volgens Jadeja zouden we opnieuw getroffen kunnen worden door een flinke berentik.

Jadeja waarschuwt ons voor de volgende datums

Jadeja komt namelijk met drie nieuwe datums voor dit jaar waarop het compleet mis kan gaan. Het zijn de volgende datums:

  • Tussen 26 en 30 augustus 2016.
  • Op 26 september 2016.
  • Op 20 oktober 2016.

Volgens Jadeja staan er interessante tijden op ons te wachten. De groei van de wereldeconomie heeft te maken met een stagnatie en de centrale banken lijken hier machteloos tegenover te staan. Daarnaast staan ook de Amerikaanse verkiezingen voor de boeg. De bovengenoemde datums komen uit het ‘technische model’ van Jadeja rollen en gezien de betrouwbaarheid van dit systeem is het de moeite waard om deze datums goed in de gaten te houden.

Wilt u een miljonair worden? Met deze gids wordt u een BEURSMILJONAIR…